Agenda

Kerkrade: Landelijke Nabestaandendag
Zondag 21 November 2010, 10:00 - 16:00

Nabestaandendag

ook ter herinnering aan jou...

Op zondag 21 november 2010 is er opnieuw een integrale Landelijke Nabestaandendag voor iedereen die weet van verlies. Omdat verdriet ons allemaal, zonder uitzondering, aangaat nodigen we juist u van harte uit op deze dag die we organiseren voor u, door u en met u in Conferentieoord & Hotel Rolduc, Heyendallaan 82 te Kerkrade (Zuid-Limburg).


Op de website treft u het uitgebreide programma overzichtelijk voor u gerangschikt aan. Hier kunt u zich ook nu reeds vooraf aanmelden voor al datgene waarnaar uw interesse uitgaat.

Tevens nodigen wij u nu al uit tot het aan ons bekend maken van na(a)m(en) van diegene(n) die u ter herinnering op wilt roepen, en als u wilt kunt u ons van hen ook al een digitale foto mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de Nabestaandendag wordt u helemaal duidelijk waarom!


We heten u graag welkom van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en we stellen het op prijs als u allemaal een witte roos meebrengt, of in de foyer wilt aankopen. Aan het einde van de dag brengen we alle rozen namens u naar de drie omliggende Hospices, waar ze tot steun zullen zijn.

Als u ook van mening bent dat aandacht voor nabestaanden belangrijk is middels een officiële en erkende dag van regeringswege uit, ondertekent u dan de petitie alvast op deze website. Want alleen met uw steun kunnen we deze petitie richten aan de voorzitter van de Tweede Kamer..

‘Nabestaandendag, ook ter herinnering aan jou...’

 

Locatie Conferentieoord & Hotel Rolduc, Heyendallaan 82 te Kerkrade (Zuid-Limburg).