Agenda

Geldrop. Informatieavond 'Keuzes t.a.v. levenseinde'
Donderdag 14 April 2016, 19:00 - 21:30
Contact 040 286 1383

logo vd stappenInformatieavond 'Keuzes t.a.v. levenseinde'

Op donderdag 14 april a.s. organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging een informatieavond over keuzes ten aanzien van het levenseinde. Deze lezing wordt verzorgd door Han Sparnaay van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE). Deze vereniging geeft voorlichting en informatie over euthanasie en hulp bij zelfdoding, verstrekt wilsverklaringen en ondersteunt en faciliteert initiatieven met betrekking tot het zelfgewilde levenseinde.
Locatie en tijdstip

De informatieavond vindt plaats in het uitvaartcentrum van Van der Stappen uitvaartverzorging aan de Spaarpot Oost 2 te Geldrop. Het onlangs vernieuwde uitvaartcentrum biedt veel privacy en geborgenheid. De intieme 24-uurs familiekamers zijn opnieuw ingericht en nieuw is de sfeervolle ontmoetingsruimte. Hier kunnen gasten elkaar in een rustige ambiance ontmoeten en genieten van een kop koffie of thee. Ontvangst met een kopje koffie of thee vanaf 19.00 uur, aanvang lezing 19.30 uur tot ca. 21.30 uur.


Aanmelden

Deelname is kosteloos. Aanmelding is gewenst op op www.vdstappen.nl/contact of telefonisch op nummer 040 286 1383 met duidelijke vermelding van de informatieavonden die men wil bijwonen.

Locatie  Spaarpot Oost 2, Geldrop

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief