Agenda

Enschede, Open Huis Uitvaartcentrum Enchede
Zondag 24 Januari 2016, 11:00 - 16:00


Open Huis Uitvaartcentrum Enchede

Uitvaartcentrum EnschedeOp zondag 24 januari a.s. organiseert Vredehof Uitvaartverzorging van 11.00 tot 16.00 uur een Open Huis in Uitvaartcentrum Enschede.
Tijdens dit Open Huis kunnen de bezoekers de vele mogelijkheden ontdekken die Vredehof kan bieden voor een heel persoonlijke uitvaart. Door de verschillende ruimten kunnen zij aan alle wensen en eisen voldoen. De bezoekers hebben de mogelijkheid om op hun gemak rond te kijken in de verschillende ruimten, zoals o.a. de afscheidsruimten en de vijf privé-familiekamers.
Men kan zich laten informeren over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en in de speciale familie verzorgingskamer informeert Vredehof de bezoekers over de mogelijkheden om zelf te helpen bij de verzorging van de dierbare. De medewerkers van Vredehof beantwoorden tijdens dit Open Huis tevens alle vragen rond het afscheid.

De bezoekers hebben eveneens de mogelijkheid om kennis te maken met o.a. Declamo – Sprekers bij Uitvaarten, het Hospice Enschede, Leendert Vriel Enschede, de Zonnebloem, Crematoria Twente en Gemeente Enschede Begraafplaatsen. Daarnaast staat de indrukwekkende “Before I Die Wall” opgesteld, waarop de bezoekers een activiteit kunnen neerschrijven die zij nog heel graag voor het overlijden zouden willen doen.
Aanmelden voor dit Open Huis is niet nodig, ook aan de kinderen wordt gedacht.
Meer informatie op www.vredehof.nl

Locatie Weth. Beversstraat 104, Enschede