Agenda

Enter. Lichtjesavond
Woensdag 23 December 2015, 19:00
Contact Nijkamp Uitvaartzorg, tel. 0547-384008


kaarsLichtjesavond Enter Begraafplaats Weitakkersweg

Nijkamp Uitvaartzorg organiseert op dinsdag 23 december a.s. om 19.00 uur voor de derde keer “Lichtjesavond” op de Algemene Begraafplaats aan de Weitakkersweg in Enter. 

Na de grote opkomst en de vele positieve reacties op Lichtjesavond van voorafgaande 2 jaren, vinden wij dat deze bijzonder avond ook dit jaar weer georganiseerd moet worden. Met de belangeloze inzet van vrijwilligers, zullen we weer een sfeer van warmte en troost proberen te creëren waarin een ieder zijn of haar dierbare kan herdenken.

De begraafplaats zal verlicht worden met lichtjes en fakkels. Alle bezoekers krijgen bij aankomst een kaarsje uitgereikt die zij op het graf van hun dierbare kunnen zetten of mee kunnen nemen naar huis.
Er is een programma samengesteld met passende woorden en live muziek van jeugdorkest St. Cecilia. De bijeenkomst zal ongeveer 20 minuten duren en is ook geschikt voor kinderen.

De Katholieke begraafplaats aan de Disselsweg zal eveneens verlicht worden met fakkels. Hier zal geen bijeenkomst gehouden worden maar er is daar wel gelegenheid om een kaarsje te plaatsen.

Op Lichtjesavond is iedereen welkom, ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn.

Ondanks de verlichte begraafplaatsen, is het raadzaam voor de bezoekers om een zaklantaarn mee te nemen.
Een klein beetje winterweer zal ons niet tegenhouden, maar een (sneeuw) storm wel. Houdt u alstublieft onze website in de gaten: www.nijkampuitvaartzorg.nl

 

Locatie Algemene Begraafplaats, Weitakkersweg, Enter

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl