Agenda

Hillegom. Uitvaartbeurs Leven & Sterven. Levend kijken naar 'grafkisten met liefde'
Zondag 16 November 2014, 10:00 - 16:30

Uitvaartbeurs leven en sterven
Uitvaartbeurs Leven & Sterven

Levend kijken naar 'grafkisten met liefde'

uitvaartbeurs3 26-10-195 Ford Museum, Haarlemmerstraat 36 in Hillegom is van 10.00 tot 16.30 uur het decor voor de Uitvaartbeurs Leven & Sterven. Bezoekers kunnen gratis en op een laagdrempelige manier kennismaken met wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is bij een uitvaart. En dat is heel veel als je kijkt naar circa 50 bedrijven die zich presenteren en de laatste trends in uitvaartverzorging en rouwverwerking tonen.

uitvaartbeurs4 26-10-195 Want wat dacht u van (graf)kisten met liefde? Het inpakken van een 'afscheidskoffer'? Of handgemaakte lijkwades van vervilte wol en handgeschilderde zijde voor een persoonlijk afscheid? Organisator Holland Media Combinatie heeft inmiddels veel ervaring in het organiseren van dergelijke beurzen waar bezoekers het waarderingscijfer 8 aan gaven en het informele en laagdrempelige karakter roemden.

uitvaartbeurs5 26-10-195
Een greep uit het programma en de deelnemers.

- Begraafplaats & crematorium Westerveld gaat in op de vraag die iedereen zich op een zeker moment stelt: begraven of cremeren?
- Diverse gerenommeerde uitvaartorganisaties tonen de mogelijkheden op uitvaartgebied.
- Herdenken en te herinneren, er zijn uitgebreide mogelijkheden. Urn Atelier Vergouw maakt bijzondere keramische herdenkingsobjecten.
- Waarom de overledene herdenken in losse volgwagens als u verdriet kunt delen in een heuse uitvaartbus?
- Wat moet u regelen wanneer uw dierbare overlijdt in het buitenland? Vragen hierover kunt u stellen aan Repatriëring Service Nederland.
- Kunstzinnige grafmonumenten, geïnspireerd door de traditie van de Japanse tuinkunst; Peter van Lune van Seigan Grafontwerp laat zien hoe. Eyecatchers zijn ook de prachtige en unieke handbeschilderde kisten van Hans Denijs.
- Medium Karin Zentveldt legt op de beurs contact met gene zijde door middel van fotoreadings.
- Cakeproeverij met een knipoog. Bij uitvaart hoort koffie met cake. U kunt op onze beurs diverse cakes proeven en beoordelen.

uitvaartbeurs2 26-10-195
Gratis lezingen

Belangrijk onderdeel van de Leven & Sterven uitvaartbeurzen vormen lezingen. Zo geeft Confidente uit Amstelveen de lezing met als titel 'de erfenis, een lastig onderwerp'. Er wordt ingegaan op de praktische zaken van een erfenis. Leven = Sterven: een positieve kijk op de dood is de titel van de presentatie die uitvaartverzorging Mea Volta geeft. Spreker Chris Beekman neemt de bezoekers terug in de tijd toen de dood nog dagelijks zichtbaar was tot in het heden waar we het sterven nauwelijks van dichtbij meemaken. De derde lezing wordt verzorgd door uitvaartspreker Bram van der Zijden. Hij gaat in op uitvaarten en de kracht van het leven.

Zondag 16 november van 10.00 tot 16.30 uur.
Entree & parkeren: gratis.

Meer informatie en actuele programma: www.familieberichtenopinternet.nl

Locatie Ford Museum, Haarlemmerstraat 36 in Hillegom (Entree & parkeren: gratis)
Afdrukken

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief