Agenda

Leeuwarden. Wereldlichtjesdag
Zondag 08 December 2013, 19:00

wereldlichtjesdagWereldlichtjesdag 8 december a.s. in het Theehuis op de Noorderbegraafplaats in Leeuwarden

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjes dag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Het Theehuis op de Noorderbegraafplaats, Schapendijkje 4 in Leeuwarden besteedt ook aandacht aan Wereldlichtjesdag en is daarom zondag 8 december van 18.30 tot 21.00 uur geopend om ouders , grootouders, familie, vrienden en andere belangstellenden te ontvangen. Om 18.50 uur lopen we met brandende fakkels naar het Monument voor Bijzondere Kinderen. Hier worden kaarsjes aangestoken, is er een moment stilte en zal er muziek en een gedicht ten gehore worden gebracht. Daarna is iedereen van harte welkom in het Theehuis alwaar we kunnen luisteren naar muziek van Bob Hiemstra terwijl er koffie, thee of warme chocolademelk aangeboden wordt.

Zie ook: http://www.theehuisleeuwarden.nl/kaarsjes-branden-voor-overleden-kinderen/

 

 

Locatie Het Theehuis op de Noorderbegraafplaats, Schapendijkje 4 in Leeuwarden