Agenda

Hele land: WereldLichtjesDag
Zondag 13 December 2020

wereldlichtjesdagwereldlichtjesdag ook

Wereldlichtjesdag 2020: online met een persoonlijke touch
Op Wereldlichtjesdag staan we stil bij onze overleden kinderen die we meedragen in ons hart en in verbondenheid in het licht zetten. Het coronavirus maakt deze dag anders: veel vrijwilligers geven een persoonlijke touch aan de online activiteit.

De lijst met Wereldlichtjesdag-activiteiten wordt bijna dagelijks langer. Alle locaties en tijdstippen zijn te vinden via de website van OOK.

Hier vind je alle locaties van Wereldlichtjesdag 2020

Waarom Wereldlichtjesdag
Jaarlijks, op elke tweede zondag in december, wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur ‘s avonds, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen.
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben, en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. De Wereldlichtjesdag-bijeenkomsten worden veelal door ouders georganiseerd die lotgenoot zijn.

Doe mee, maak de wereld een beetje lichter
Wij nodigen vrienden, familie en iedereen die zich verwant voelt aan ouders van overleden kinderen uit om ook een kaars te branden op dit tijdstip.


 

Locatie In het hele land

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl