Agenda

Breda. Symposium Ooit ga je dood
Zaterdag 05 Oktober 2013, 13:00 - 17:00
Contact 076-5937800

Ooit ga je dood
Na het succes van vorig jaar wordt in 2013 opnieuw het symposium Ooit ga je dood georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking, een symposium over ziek, verdriet en rouw.
Het symposium is gratis. Aanmelden kan vanaf 15 augustus via een aanmeldformulier, de website of via Sovak (076-5937800)

Wat gaan we doen
Samen praten en nadenken over 'ooit ga je dood'

Wanneer en hoe laat
Zaterdag 5 oktober
13.00 uur - 17.00 uur

Waar
Uitvaartcentrum Zuylen
adres: Tuinzichtlaan 11
4813 XH Breda

Voor wie
Mensen met een verstandelijke beperking. Alleen of met begeleiding

Programma
Duo Oma en Aal presenteren de middag met humor, liedjes en serieuze gesprekjes. Een vrijwilliger van stichting Wensambulance vertelt over het werk van de stichting en er staat een wensambulance voor de deur waar je in mag zitten of liggen. Ook staat er een echte rouwauto met de deuren open zodat je goed kunt zien hoe deze er van binnen uitziet.

Er zijn workshops over het verwerken van verlies en verdriet, waarbij gebruik wordt gemaakt van filmfragmenten uit de film Ik ben Thomas en ik ga dood. Deze workshops worden gegeven door Michael Kolen van Prisma en Willem Boot van Amarant.
Stichting leercentrum van Amarant geeft een workshop over het maken van eigen keuzes en wensen bij ziek zijn en dood gaan.

In kleine groepen zijn er rondleidingen door het uitvaartcentrum, mortuarium en crematorium. Een kijkje achter de schermen. Alle vragen kunnen worden gesteld in een ongedwongen sfeer. Niets moet.

Bij binnenkomst mag je je inschrijven in een echt condoleanceregister. Na afloop krijg je een leuk aandenken mee naar huis. Ook de levensboom uit Wernhout heeft voor elke deelnemer een presentje. De hele middag zijn er hapjes en drankjes.

Organisatie
Het symposium wordt georganiseerd door de Expertgroep Palliatieve Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking West-Brabant. Het symposium is mogelijk gemaakt dankzij Uitvaartcentrum Zuylen en een financiële bijdrage van Stichting Charitatief Fonds, De Grez-Mahie.

   

Locatie Uitvaartcentrum Zuylen, Tuinzichtlaan 11, 4813 XH Breda

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief