Agenda

Gameren. Uitvaartbeurs
Zaterdag 04 Februari 2012, 11:00 - 16:00

Tijden en uitvaartwensen veranderen en om u te informeren over de verschillende mogelijkheden organiseert Arkadya Uitvaartzorg op 4 februari 2012 een uitvaartbeurs voor de hele regio. Tijdens de uitvaartbeurs word u geïnformeerd over de vele zaken die komen kijken voor, tijdens en na een overlijden maar ook over de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van uitvaarten.

"De tijden dat een uitvaart volgens vaste regels geregeld moest wordt liggen achter ons", aldus Wilma van Steenbergen van Arkadya Uitvaartzorg. Ieder mens is uniek en dat moet ook tijdens een afscheid duidelijk naar voren komen, is het uitgangspunt van Wilma. Als je zelf invulling kunt geven aan een afscheid, is het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden die er zijn. Vaak kan er veel meer dan je denkt."

portreturn  "Tijdens de uitvaartbeurs in Gambora te Gameren willen we het publiek laten zien dat er veel keuze mogelijkheden zijn om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Er is tijdens de beurs informatie te vinden over opbaarmogelijkheden, rouwkisten, drukwerk, urnen en grafmonumenten, assieraden, bloemen, verschillende soorten rouwvervoer, verzekeringen, notaris, uitvaartverzorging, ritueelbegeleiding, v.p.t.z., thanatopraxie, cremeren of begraven, rouwverwerking & nazorg, uitvaartregistratie, rouwartikelen, verzorging en nog veel meer.

De uitvaartbeurs is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, verzekert Wilma. Ook kinderen zijn van harte welkom, er is een gezellige speelhoek ingericht. Ouders hebben dan de gelegenheid om rustig een kijkje te nemen.

Voor alle bezoekers is er gratis de gids "Zo wil ik mijn Uitvaart" om in alle rust thuis nog eens na te denken over de verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden.

    

Locatie Gambora, Middelkampseweg 2 5311 PC Gameren