Agenda

Rotterdam. Humanistisch Café: Marcel Luntungan: van popmuzikant naar uitvaartzanger
Donderdag 27 Juni 2013, 18:00

Marcel Luntungan: van popmuzikant naar uitvaartzanger

Op de laatste bijeenkomst van het Humanistisch Café dit seizoen hebben we gewoontegetrouw een muzikaal onderwerp.

Te gast is de Bussumse singer-songwriter Marcel Luntungan. Hij zong in het achtergrondkoor van Edsilia Rombley en ging mee naar het Eurovisie-songfestival. En hij schreef hits voor De Kast. Maar na de zelfmoord van zijn broer Jerry koos hij voor een heel ander leven: hij werd uitvaartzanger. In overleg met de nabestaanden brengt hij muziek ten gehore die de sfeer tijdens de uitvaart intiem en persoonlijk maakt. Tijdens het Humanistisch Café zal Marcel vertellen over zijn werk en verschillende liedjes spelen.

Het wordt geen trieste bijeenkomst, maar een intiem en warm afscheid van alweer het zesde seizoen van het Humanistisch Café!

Het Humanistisch Café is een gezellig praatcafé, waar gediscussieerd wordt rondom een thema. Het is bedoeld voor iedereen, maar vooral voor mensen die het leuk en belangrijk vinden om anderen te ontmoeten door over de grenzen van de eigen directe leefomgeving heen te kijken. Omdat samen eten uitnodigt tot een gesprek met de ander, wordt er voor € 8,00 (inclusief koffie/thee en een drankje) een maaltijd geserveerd. Vanaf 18.00 uur is de bar open. De maaltijd is om 18.30 uur en de inleiding begint om ongeveer 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Het Humanistisch Café is een initiatief van verschillende Rotterdamse Humanistische organisaties. Elke laatste donderdag van de maand wordt er een Humanistisch Café gehouden, elke keer met een ander thema en een andere spreker: een wetenschapper, kunstenaar, filosoof of andere deskundige.

Zie ook de website: www.humanistischcafe.nl

 

Locatie Humanitas-Bergweg, Bergwegplantsoen 10, 3037 SK Rotterdam.
Bereikbaar: tramlijn 4 en 8, halte Soetendaalseweg.