keurmerk stichting uitvaartMijndert Rebel nieuwe voorman van Keurmerk Uitvaartzorg

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) heeft vanaf vandaag een nieuwe voorzitter: Mijndert Rebel. Mijndert vervulde sinds 2015 de rol van penningmeester in het SKU-bestuur en neemt per 13 maart 2019 de voorzittershamer over van Matthijs de Gee.


vredehof logoFunerair historicus Kok ontvangt nieuw herinneringsboekje van jubilerend Vredehof

Vredehof Uitvaartverzorging bestaat 150 jaar en krijgt dan ook al anderhalve eeuw lang het vertrouwen van mensen om de laatste reis van een overledene te verzorgen. Pedro Swier, Algemeen Directeur van Vredehof geeft aan dat het dan ook tijd is om wat extra terug te doen voor de samenleving.


nvve logoOpnieuw veroordeling hulp bij zelfdoding door niet-arts
Op 26 februari heeft de rechtbank Maastricht een straf van drie maanden voorwaardelijk opgelegd in de zaak van een man die zijn vader had geholpen met zelfdoding. De man had enkele spullen gekocht voor een heliumsysteem en hielp ook om dit in elkaar te zetten. De zaak roept opnieuw de vraag op: Wanneer is hulp bij zelfdoding door een niet-arts toegestaan?


geld breedSchenkingen vooral van ouders aan vermogende kinderen

Vooral personen uit de meest vermogende huishoudens van Nederland doen schenkingen. Tussen 2007 en 2015 deden Nederlandse huishoudens gemiddeld ruim 80 duizend schenkingen per jaar 


vredehof logoVredehof zet de deuren van Aula Diekgraven open
Op maandagavond 11 maart zet Vredehof Uitvaartverzorging de deuren van Aula Diekgraven aan de Kostersteeg 4 in Neede open. Van 19.00 tot 21.00 uur hebben de inwoners van Neede de gelegenheid de aula te bekijken.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.