Persbericht
calculator

Als je een uitvaart moet regelen kom je soms voor onverwacht hoge kosten te staan; Radar duikt in de werkwijze van de uitvaartbranche.

Waar je voor een weekendje weg allerlei websites afstruint voor de beste prijs, heb je bij het regelen van de uitvaart voor je dierbare niet veel te kiezen. Als je, nog in shock, de uitvaart hebt doorgenomen en wilt weten hoeveel het ongeveer gaat kosten, krijg je niet gelijk antwoord. Als je dan een dag later de kostenbegroting binnenkrijgt, blijkt de meter al te zijn gaan lopen.

Zo ervaart ook Merel, die binnen één week beide ouders verliest. Haar ouders hebben allebei geen uitvaartverzekering, dus de kosten zijn voor Merel. Ze belt een uitvaartondernemer en komt er later achter dat zelfs voor dat gesprek kosten in rekening zijn gebracht, zonder haar medeweten. En doordat ze twee uitvaarten moet regelen, ziet ze de verschillen en komt er nog veel meer aan het licht. De werkwijze van de uitvaartbranche, maandag 2 november 2020 in Radar om 20:30 op NPO 1.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl