Persbericht

Overhandiging cheque Vredehof Donatiefonds aan WensAmbulance
De WensAmbulance Oost-Nederland mocht gisteren een mooie cheque ontvangen van het Vredehof Donatiefonds. Pedro Swier (Algemeen Directeur) en Miriam Leussink (Adviseur M&C) kwamen een cheque t.w.v. € 4.800,-- overhandigen aan Margreet Schutten en Karin van Dam van de WensAmbulance.
Met deze bijdrage kan de WensAmbulance een AED aanschaffen, brancard-hoezen, 2 extra dikke en comfortabele matrassen en zijsteunen voor de brancards. De stichting ontvangt geen subsidie en is dan ook volledig afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsors. Het spreekt dan ook vanzelf dat ze erg blij zijn met deze donatie.
De Stichting WensAmbulance Oost-Nederland wordt geheel gerund door vrijwilligers. Met een groep van ca 100 betrokken vrijwilligers wordt het mogelijk gemaakt om bijna dagelijks wensen van langdurig zieken en (pre) terminale patiënten te vervullen. Deze wensen kunnen variëren van het bezoek van bijvoorbeeld de uitvaart van een nabestaande tot nog een gezellig uitstapje met naaste familie. Maar alle wensen zijn onvergetelijk voor de wensvragers.

vredehof logo 2020Het Vredehof Donatiefonds helpt organisaties helpen. Het fonds verstrekt donaties aan organisaties die zich bezighouden met de laatste levensfase en het overlijden van mensen. Jaarlijks wordt een maximaal te doneren bedrag vastgesteld waarvoor een beperkt aantal projecten of initiatieven in aanmerking komt. Het Vredehof Donatiefonds beoordeelt jaarlijks wie voor een toekenning in aanmerking komt, aan de hand van een reglement en een ingevuld aanvraagformulier. Omdat Vredehof sterk geworteld is in Twente, Salland en de Achterhoek worden ook voornamelijk initiatieven uit deze regio ondersteund.

Op de foto Pedro Swier (Algemeen Directeur) van Vredehof en Margreet Schutten (General Manager) van de WensAmbulance.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief