Persbericht
TotZover

EAT   |   LOVE   |   DIE

roos van geffen over vergankelijkheid, sensualiteit & de dood

Vanaf 4 juni 2020 is Museum Tot Zover weer geopend en is de prachtige tentoonstelling EAT LOVE DIE te bezoeken. Vanwege de constant veranderende situatie verkopen wij vooralsnog alleen tickets voor de maand juni. Wees er daarom snel bij!

DONDERDAG
Iedere donderdag stelt het museum tickets beschikbaar voor privé-bezoeken. Dit houdt in dat jij (en eventueel je gezin) in het geboekte tijdslot het hele museum voor jezelf hebt. De kosten voor dit exclusieve entree zijn 40 euro per bezoek. Hiermee heb je niet alleen een rustige en inspirerende museumervaring, maar geef je meteen het museum een steuntje in de rug.

VRIJDAG / ZATERDAG / ZONDAG
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het museum geopend voor maximaal 15 personen per tijdslot. Per dag zijn er 4 tijdslots van 1 uur beschikbaar. De prijzen zijn hetzelfde als gewoonlijk, maar tickets moeten online gereserveerd worden (dus ook museumkaarthouders!).

kom je kijken?

TICKETS & TIJDEN


OVER DE TENTOONSTELLING
EAT LOVE DIE is een tentoonstelling over vergankelijkheid van kunstenaar Roos van Geffen bij Museum Tot Zover, te zien van 4 juni t/m 31 augustus 2020. EAT LOVE DIE verwijst naar het leven als geheel, de zintuigelijke kwaliteiten maar ook de meer wrede en banale uitersten die in Van Geffens werk voelbaar zijn. 

Wat verdwijnt als iemand sterft, welke sporen laat je na? De tentoonstelling bestaat uit een combinatie van bestaand en nieuw werk, variërend van de boeken- en geluidinstallatie Media Vita, de video-installatie Hand Over en de sensuele drieluik Eat Love Die. De getoonde werken gaan een dialoog aan met de bezoeker en cirkelen inhoudelijk rondom het thema vergankelijkheid, maar raken ook steeds het leven en de liefde aan.
 

meer lezen?

EAT LOVE DIE

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl