Persbericht
Vakblad Uitvaart

Het coronavirus verspreidt zich. De ingrijpende maatregelen die getroffen worden om besmetting te voorkomen, hebben ook op de uitvaartbranche enorme impact. ‘Het virus domineert’ zet hoofdredacteur boven zijn redactioneel in het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart. Een editie met onder meer aandacht voor de manier waarop de uitvaartbranche met de maatregelen omgaat. 

Interview aanpassing Uitvaarwet
Verder in het aprilnummer – verschijning medio volgende week – een interview met Leen van Loosen over de aanpassing van de Wet op de Lijkbezorging. Als voorzitter van brancheorganisatie Nardus is
hij actief betrokken bij de werksessies met het ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa). Tevens aandacht voor het Nederlandse Collectief van Afscheidsfotografen (NCVA) die haar voorwaarden heeft aangescherpt. Fotograaf Gonnie Helfrich licht toe waarom.

Inhoud
Naast de maandelijkse rubrieken en de columns van Ger Thonen (voorzitter Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders LBvR) en bedrijfsadviseur Barend van der Kraats in het nieuwe nummer onder meer:
• Meeste klachten over uitvaartverzekeringen
• Consumentenbond: Yarden handelt onrechtmatig
• Tim Overdiek & Nancy Tromp over het delen van ervaringen na de dood van een geliefde
• Uitvaart pop-up laat zien ‘hoe het ook kan’
• Even bellen met… Charmaine Wyatt (relatiemanager bij Infinea)
• Het belang van de ‘multi-stakeholderdialoog’ (voor de uitvaartbranche)
Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl