Persbericht
Vakblad Uitvaart maart 2020

Met de komst van het coronavirus naar Europa komt het besmettingsgevaar dichterbij. Ook de uitvaartbranche kan er daardoor mee te maken krijgen. In het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart daarom aandacht voor zowel overledenenzorg rondom het coronavirus als besmettingsgevaar in het algemeen.

Interview scheidend ombudsman – natuurbegraafplaatsen

Verder in het maartnummer – verschijning 25 februari – een interview met Marliz Schellekens, de Ombudsman voor het Uitvaartwezen die per 1 maart stopt. Ze kijkt terug en blikt vooruit. Ook is er volop aandacht voor natuurbegraafplaatsen, waarbij ‘het net wordt opgehaald’ en zowel voor- als tegenstanders aan het woord komen.

Inhoud

Naast de maandelijks rubrieken en de columns van begraafplaatsdirecteur Nicoline Zemering en belastingadviseur Pieter Koster in het nieuwe nummer onder meer:

  • Ardanta stijgt in waardering assurantietussenpersonen
  • In multicultureel Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is iedereen welkom
  • De week van Prinses Carnaval Anik Geppaard
  • Weekend van de Begraafplaats ook een kans voor de uitvaartondernemer
  • Hele uitvaartweek in gebarentaal
  • Even bellen met… Jeanine Helthuis (tot 1 april directeur PC Uitvaart)
  • Historische begraafplaats Sliedrecht breidt uit met oog op de toekomst

Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

Vakblad Uitvaart – PE Punten

Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is al 35 jaar hét onafhankelijke en toonaangevende vakblad voor uitvaartprofessionals. Het blad verschijnt 11 keer per jaar en geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU recent PE-punten in categorie 1 toegekend: een jaarabonnement (11 nummers) is goed voor 11 punten (1 PE punt per editie).

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl