Persbericht
Hella van de Wijst

Een hartverwarmende voorstelling met verhalen en muziek van Hella van der Wijst en Lars Zebregs
in memoriam uitvaartenOp zondag 9 februari 2020 organiseren Hella van der Wijst, City of Wesopa en In Memoriam Uitvaarten een middagvoorstelling vol troost, liefde en livemuziek.

Tv-presentator en schrijfster Hella van der Wijst vertelt bijzondere (levens)verhalen van troost, muzikant Lars Zebregs speelt troostrijke muziek die het publiek zelf vooraf heeft opgegeven. Ook is er een optreden van een bijzondere ‘mystery guest’. De voorstelling is een pleidooi voor de herontdekking van troost als oudste en doeltreffendste vorm om verdriet te delen. Troost verbindt je weer met elkaar.

Deze voorstelling is een initiatief van Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten uit Weesp. Als uitvaartbegeleider ervaart Monique dagelijks de kracht van troost na het verlies van een geliefde en hoe troostrijk muziek daarin kan zijn. Monique: “Met deze voorstelling wil ik - juist in de periode rond Valentijnsdag - troost en liefde geven. Het is een voorstelling waarvan je hoopt dat er nooit een einde aan komt.”

Locatie en datum
De matineevoorstelling is een try-out en vindt plaats op zondag 9 februari in de City of Wesopa in Weesp. Vanaf 14.30 uur staat er koffie en thee klaar. De voorstelling begint om 15.00 uur. De entreeprijs is 17,50 euro, inclusief een drankje in de pauze. Voor meer info en reserveren, kijk op https://wesopa.nl/city/agenda/.
Tot twee weken vóór de voorstelling kunnen bezoekers hun eigen troostmuziek per mail doorgeven aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Hella van der Wijst en Lars Zebregs
Tv-presentator en schrijfster Hella van der Wijst zoomt in op de kracht van troost bij verlies van een dierbare of het verlies van gezondheid, van werk of van die ene allerliefste door echtscheiding. Dat deed zij ook in haar boek ‘TROOST als je iemand mist’, gebaseerd op vele gesprekken bij het graf van een geliefde voor het tv-programma ‘Ik Mis Je’. En in de honderden levensgesprekken die zij voerde in programma’s als ‘De Wandeling’, ‘Het Gevoel van de Vierdaagse’, ‘Geloof en een Hoop Liefde’ en in ‘Plusmagazine’.
Lars Zebregs is zanger en pianist. Elk nummer – van Guus Meeuwis tot Ed Sheeran of Leonard Cohen – speelt hij met passie en brengt hij op geheel eigen wijze ten gehore.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl