Persbericht
VTU vakbeurs

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 is van dinsdag 22 t/m donderdag 24 september. Net als in 2016 wordt deze vierjaarlijkse vakbeurs gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Nadat de inschrijving eerst exclusief voor VTU-leden was, is deze nu geopend voor iedereen. Dit kan via de speciale website www.uitvaart-vakbeurs.nl.

“Voor de beste plaatsen is het belangrijk om er snel bij te zijn”, zegt Debbie de Bruijn, die samen met Nicky van den Berg de VTU Uitvaart Vakbeurs organiseert namens Easyfairs Nederland. “We zijn erg blij dat inmiddels al bijna de helft van de beursvloer gereserveerd is door exposerende VTU leden.”

Als een paal boven water
Dat de vakbeurs in 2020 een succes wordt, staat voor Frederik de Bonte als voorzitter van de beurscommissie als een paal boven water. “Als beurscommissie zijn we inmiddels een aantal keer bij elkaar geweest en hebben we de grote lijnen uitgezet. Zeker ook gelet op het aantal inschrijvingen op dit moment betekent het dat we in september 2020 weer heel veel disciplines bij elkaar kunnen brengen. We focussen daarbij op kennisoverdracht én een breed aanbod van innovaties uit binnen- en buitenland. Ook kunnen exposanten ruimte reserveren voor een pitch. Meer over de invulling gaan we begin volgend jaar bekendmaken.”

VTU Uitvaart Vakbeurs 2020
De VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Nederland. Deelname aan de Uitvaart Vakbeurs staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie: www.uitvaart-vakbeurs.nl..

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl