Persbericht
Mocowa

Op vrijdag 13 december vindt op Begraafplaats Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) tussen 18.00 en 19.30 uur de jaarlijkse Lichtjesavond plaats. De avond wordt georganiseerd door Begraafplaats & Crematorium Moscowa, Coöperatie DELA en medewerkers van de Eusebiusparochie. In het met kaarsen en fakkels verlichte gedenkpark ontvangen nabestaanden bij aankomst een kaarsje en ook de kinderen krijgen een lichtje. Het Binnenstadskoor en doedelzakspelers verzorgen sfeervolle muziek.

In de Berkenzaal speelt harpiste Nanja Bakker mooie muziek. Hier worden ook digitaal gedichten getoond en bezoekers kunnen in deze aula terecht voor momenten van stilte, wanneer die behoefte er is. Er zijn in het gedenkpark diverse uitvaartvoorgangers van de Eusebiusparochie aanwezig en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom.

Herinneringen levend houden
“We merken echt dat zo’n avond aan een behoefte voldoet, het betekent veel voor mensen”, vertelt André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa. “Er zijn dan ook veel mensen die jaarlijks terugkomen. Wij hopen met de Lichtjesavond troost te bieden; de saamhorigheid, maar ook de muziek, gedichten en het kaarslicht zorgen voor een bijzondere sfeer. We zijn dan ook erg dankbaar dat we deze avond weer mogen organiseren.”

Over Coöperatie DELA
Als Coöperatie geloven we dat we er zijn voor elkaar. Onze dienstverlening staat in het teken van doorgeven en verbinden van generaties. Uw wensen bepalen hoe wij samen de uitvaart samenstellen. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid zorgen we samen voor de invulling van de uitvaart zoals u deze wenst. Soms heel bescheiden, soms wordt er juist meer gevraagd. Ons team van professionals begeleidt u en neemt uw zorgen uit handen. Wij hebben alle specialismes in huis om uw wensen vóór, tijdens en na de uitvaart in te vullen. Naast onze vestiging in Arnhem hebben wij ook rouwcentra in Zevenaar en Bemmel.

Over Begraafplaats & Crematorium Moscowa
Begraafplaats & Crematorium Moscowa is een echt Arnhems gedenkpark. Het terrein van de uitgestrekte monumentale begraafplaats (1873) heeft een fraaie ligging en is ook een geliefd wandelgebied. Invulling geven aan persoonlijke wensen is voor Moscowa altijd hét uitgangspunt. Voor, tijdens maar zeker ook na afloop van een plechtigheid.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl