rhoden begraafplaats‘Jongens van de begraafplaats’ verwend met gulle giften
“Nei-Roners: bedankt!”, dat is de boodschap van Rits Aalders uit Nieuw-Roden. Opnieuw werden de ‘jongens van de begraafplaats’ verrast door dorpsbewoners met kerstpakketten en een financiële gift. Ieder jaar verwennen inwoners de vrijwilligers in Nieuw-Roden als blijk van waardering voor hun werkzaamheden op de begraafplaats.

Al jarenlang zorgen de mannen ervoor dat ‘het park’, want zo noemen ze het ’t liefst, er picobello bij ligt. Iedere maandagochtend 9 uur is het vaste prik: verzamelen op de begraafplaats waar de taken verdeeld worden. Om tien uur heeft Nieske, echtgenote van Rits, de koffie klaar. Daarna gaat de ploeg aan de slag met vegers, bladharken, kruiwagens en een vork. U raadt het: de mannen worden op handen gedragen in het dorp. Rits kan alle spontane giften wel waarderen. Sterker nog: hij is er apetrots op.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.