draagkrachtDraagkracht opent vestiging in Arnhem
Op 1 januari jl. heeft Draagkracht haar vestiging geopend in Arnhem (Schepen Bierwischstraat 5). Deze vestiging is gericht op het midden en oosten van Nederland, waardoor Draagkracht regionaal haar nieuwe en bestaande klanten nóg beter kan voorzien van flexibel uitvaartpersoneel.

Met acht vestigingen en personeel door heel Nederland en België voorziet Draagkracht sinds 2005 in de vraag van uitvaartondernemingen om flexibel en goed opgeleid personeel te leveren. De dienstverlening bestaat onder anderen uit dragers, uitvaartleiders, uitvaartverzorgers, rouwwagenchauffeurs en medewerkers voor uitvaartcentra en crematoria.

Ruben Schneider, directeur en mede-eigenaar van Draagkracht:

“Met het vaste team en collega’s door heel Nederland en België zijn wij er trots op vanaf 1 januari ook in de regio’s Midden- en Oost-Nederland de uitvaartsector lokaal kunnen voorzien van goed opgeleid personeel.”

In Draagkracht vindt de uitvaartbranche een betrouwbare partner om de uitvaartonderneming te ontzorgen. Dit kan variëren van vaste inzet in de onderneming tot ondersteuning bij piekdrukte of onderbezetting.

‘Draagkracht, partner in uitvaartpersoneel’


Contactgegevens: Ruben Schneider
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
076-2043070
www.draagkracht.nl

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.