Herman Bakker Uitvaartzorg is ruim 20 jaar een vertrouwde naam voor het verzorgen van uitvaarten. De uitvaartleiders Alexander Ijsendorn en Harry Maalderink zullen als de vertrouwde en bekende gezichten in Deventer, een rol van betekenis blijven spelen. Herman Bakker Uitvaartzorg zal op korte termijn verhuizen naar het uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer.

Voor Vredehof is de overname van Herman Bakker lokaal en regionaal een mooie en logische uitbreiding. Naast de vestiging Roelofs Uitvaartverzorging in Deventer en een vestiging in Bathmen kan zij nu de inwoners van de gemeente Deventer e.o. nog beter van dienst zijn.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente, Salland en de Achterhoek. Zij heeft vestigingen in Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Goor, Holten, Bathmen en Deventer. Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Vredehof werkt met eigen mensen en middelen, is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en het ISO 9001 certificaat Postmortale Zorg en is neutraal en niet verbonden aan
een verzekeringsmaatschappij. Wel hebben zij met de meeste maatschappijen overeenkomsten voor het verzorgen van uitvaarten. Deze onafhankelijkheid geeft de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart. De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers. Meer informatie op www.vredehof.nl.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief