week van de begraafplaatsRondleiding langs gedenkkunst op Herdenkingspark Westgaarde
Op zondag 27 mei tijdens de Week van de Begraafplaats
Tijdens de Week van de Begraafplaats staat kunst op begraafplaatsen centraal. Herdenkingspark Westgaarde sluit daarbij aan met het organiseren van rondleidingen op zondag 27 mei langs herdenkingsmonumenten en bijzondere (kunstzinnige) graven.

Beeld Charlotte in Herdenkingspark WestgaardeTijdens deze rondleidingen zal Jaap Broers, manager Begraafplaatsen, vertellen over de verschillende (herdenkings)monumenten die de begraafplaats rijk is. Waaronder over het Tenerife monument en het beeld Charlotte. Firma Troupin, trendsetters in gedenkmonumenten, gaat dieper in over de mogelijkheden in materialen, wat de voordelen daarvan zijn en hoe die gebruikt kunnen worden. Tijdens een wandeling door het herdenkingspark worden de verhalen geïllustreerd met voorbeelden van diverse prachtig uitgewerkte gedenktekens.

De rondleidingen vinden plaats op zondag 27 mei om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. (duur: circa 45 min.) Het startpunt is het Parkcafé (aan de parkeerplaats bij Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275). Hier wordt u verwelkomt met koffie en thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.