Goor team
Daarnaast hebben de bezoekers de mogelijkheid om rond te kijken door het uitvaartcentrum en de 24-uurs familiekamers. Ook is er informatie over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en over de mogelijkheden om zelf te helpen bij de verzorging van de overleden dierbare. De deuren staan op 11 november open van 11.00 tot 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Tijhuis Uitvaartverzorging en het Uitvaartcentrum de Borgh aan de Pastoriestraat 3 in Goor, maakt inmiddels deel uit van Vredehof Uitvaartverzorging. Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Losser, Haaksbergen, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Holten, Bathmen, Deventer en Goor.

Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Het is de ambitie van Vredehof om vernieuwend te zijn en om haar cliënten daadkrachtig maar met empathie bij te staan, onder het motto “Vredehof in dienst van het leven”. Vredehof heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg. De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers.
Meer informatie op www.vredehof.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief