JBS Afscheidscollectie in park PBJanneke Brinkman-Salentijn ontwerpt unieke uitvaartkistencollectie voor Zavadi

Nederlands bekendste botanisch kunstenaar, Janneke Brinkman-Salentijn, staat met haar illustraties garant voor de nieuwe kistenlijn van Zavadi.
O.a. klaprozen, lavendel, korenbloemen en wilde orchideeën sieren de nieuwe gestoffeerde kisten van Zavadi.

“Een blik op deze uitvaartkisten uit de ‘JBS Afscheidscollectie’ is als een wandeling door een veld met wilde bloemen”, aldus Ingrid Luttik.

“Bloemen stralen lieflijkheid uit en passen daarom goed bij het afscheid van een dierbare. Bij het ontwerp van de kisten heb ik mij als botanisch kunstenaar vanzelfsprekend laten inspireren door de pracht en diversiteit van de door mij zo geliefde natuur. Dit heeft geresulteerd in een tweetal unieke landelijke ontwerpen.
Ik vind het eervol en een mooie gedachte dat mijn illustraties bijdragen aan de verzachting van het afscheid”, aldus Janneke Brinkman-Salentijn.

De gestoffeerde uitvaartkisten van Zavadi uit Deventer, marktleider op het gebied van gestoffeerde uitvaartkisten, kenmerken zich door gebruik van katoenen en linnen stoffen aan de buitenzijde, voorzien van een zachte gewatteerde tussenlaag.
Roland Koster: “Hierdoor voelen de kisten van Zavadi zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor.
Dit maakt voor de nabestaanden, zowel letterlijk als figuurlijk, de afstand tot de kist en daarmee de overledene kleiner”.

De JBS Afscheidscollectie is een stijlvolle aanvulling op het brede assortiment gestoffeerde uitvaartkisten van Zavadi. De collectie past geheel in deze tijd, die wordt gekenmerkt door de sterk toenemende vraag naar een persoonlijke invulling van het afscheid, waarbij de natuur steeds vaker centraal staat. Zavadi maakt het met de JBS Afscheidscollectie voor iedereen mogelijk om zich tot en met het afscheid te kunnen omringen met de door hen geliefde natuur en welbekende illustraties van Janneke.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.