Yarden Logo

Vincent van Leest nieuwe uitvaart-ondernemer in regio Tiel-Veenendaal-West Maas en Waal
“Ieder mens is bijzonder, ieder afscheid dus ook.”
Op 1 november 2017 start Vincent van Leest als nieuwe uitvaartverzorger voor Yarden uitvaartorganisatie in de regio Tiel-Veenendaal, onder de naam Yarden & van Leest. “Ik wil er écht zijn voor mensen in een moeilijke periode.”

Oprechte aandacht
Vincent van Leest is nieuw in de uitvaartbranche, maar heeft al ruime ervaring in het runnen van een onderneming. Van Leest komt uit de retail branche, hij runde geruime tijd een franchisevestiging van Rituals in Dordrecht en Gorinchem. Later werkte hij hier als franchisemanager.
De overstap naar uitvaartondernemer lijkt groot, maar zo voelt dat voor Van Leest niet. “Mensen waarderen oprechte aandacht, zo is mijn ervaring”, vertelt hij. “Ik merkte dat in de winkel ook al. Het grote verschil met het vak van uitvaartondernemer is wel dat er meer en diepere emoties bij komen kijken. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om op je eigen manier met de dood en het afscheid om te kunnen gaan. Ik ben er om mensen hierin te begeleiden.”Vincent van Leest

Helpen bij een goed afscheid

Van Leest: “Ik ben zeer dienstverlenend ingesteld. Voorheen wilde ik mensen met een goed gevoel de winkel laten verlaten. Als uitvaartondernemer wil ik dat mensen met een goed gevoel op het afscheid kunnen terugkijken. Ik wil graag het zware gevoel lichter maken zonder afbreuk te doen aan het verdriet. Zodat het afscheid een mooie herinnering wordt om op terug te kijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Daar begeleid ik nabestaanden graag bij.”

Regio Tiel-Veenendaal
Yarden & van Leest Uitvaartzorg Tiel-Veenendaal is actief in Tiel en Veenendaal maar het werkgebied omvat ook een groot deel van de Betuwe en Rijk van Nijmegen, de gemeenten Geldermalsen en West Maas en Waal. “Wij wensen Vincent veel succes en verheugen ons op 1 november aanstaande wanneer hij echt aan de slag gaat”, aldus Ben Buitelaar, manager Franchise bij Yarden.

Ook uitvaartondernemer worden?
Bent u ook geïnteresseerd om een uitvaartonderneming te starten? Yarden is altijd op zoek naar enthousiaste franchisenemers. Kijk op www.yarden.nl/franchise  voor meer informatie.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 25 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl .

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.