Vaker herdenken
Yarden wil voorzien in de behoefte van Nederlanders om vaker momenten te creëren waarop zij hun dierbaren kunnen herdenken. Daarom opent Yarden tijdens de Herinneringsweken de deuren van verschillende uitvaartlocaties in het hele land. Bezoekers kunnen hun dierbaren bijvoorbeeld herdenken met muziek of ter nagedachtenis een kaars aansteken. Uiteraard is iedereen meer dan welkom op deze herinneringsbijeenkomsten, ook mensen die geen lid zijn van Yarden en mensen die elders verzekerd zijn.

Gedachten levend houden
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: ‘Een goed afscheid helpt mensen verder. Een mooie herinnering aan een overleden dierbare draagt hieraan bij. Gedachten aan onze overleden dierbaren levend houden, kan helpen om beter met het verlies om te gaan. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar. Daarom organiseren wij herdenkingsbijeenkomsten door het hele land. We hopen de gevoelens van heimwee daarmee een kleine glimlach te geven.’
yarden herinnerinsweken
Programma
Mensen die geïnteresseerd zijn om bij de Herinneringsweken aanwezig te zijn, kunnen voor meer informatie terecht op: www.yarden.nl/herinneren. Er worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd op diverse uitvaartlocaties. De invulling van het programma per uitvaartlocatie inclusief de datum en de tijden zijn hierop terug te vinden. Uiteraard mag iedereen op een eigen manier komen herdenken.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 25 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl .

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief