Yarden LogoYarden opent uitvaartlocaties voor landelijke Herinneringsweken
Rouw begint pas na de uitvaart
Van 21 oktober tot en met 11 november 2017 organiseert uitvaartorganisatie Yarden opnieuw de landelijke Herinneringsweken. Het thema dat ook dit jaar weer centraal staat, is ‘Heimwee met een glimlach’. Yarden biedt nabestaanden in deze periode de mogelijkheid om stil te staan bij het verlies van dierbaren.

Vaker herdenken
Yarden wil voorzien in de behoefte van Nederlanders om vaker momenten te creëren waarop zij hun dierbaren kunnen herdenken. Daarom opent Yarden tijdens de Herinneringsweken de deuren van verschillende uitvaartlocaties in het hele land. Bezoekers kunnen hun dierbaren bijvoorbeeld herdenken met muziek of ter nagedachtenis een kaars aansteken. Uiteraard is iedereen meer dan welkom op deze herinneringsbijeenkomsten, ook mensen die geen lid zijn van Yarden en mensen die elders verzekerd zijn.

Gedachten levend houden
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: ‘Een goed afscheid helpt mensen verder. Een mooie herinnering aan een overleden dierbare draagt hieraan bij. Gedachten aan onze overleden dierbaren levend houden, kan helpen om beter met het verlies om te gaan. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar. Daarom organiseren wij herdenkingsbijeenkomsten door het hele land. We hopen de gevoelens van heimwee daarmee een kleine glimlach te geven.’
yarden herinnerinsweken
Programma
Mensen die geïnteresseerd zijn om bij de Herinneringsweken aanwezig te zijn, kunnen voor meer informatie terecht op: www.yarden.nl/herinneren. Er worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd op diverse uitvaartlocaties. De invulling van het programma per uitvaartlocatie inclusief de datum en de tijden zijn hierop terug te vinden. Uiteraard mag iedereen op een eigen manier komen herdenken.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 25 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl .

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.