regiobeursRegiobeurs Uitvaart 2017 op 8 en 9 november in Houten
Met als thema ‘kleurrijk’ is er op woensdag 8 november (11.00-21.00 uur) en donderdag 9 november 2017 (11.00 – 18.00 uur) weer een Regiobeurs Uitvaart. Dit keer in Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE Houten). Iedereen die voldoet aan het bezoekerskersprofiel is van harte welkom en heeft vrij toegang. De organisatie zorgt voor de inwendige mens.

Hij/zij dient zich altijd wél vooraf te registeren via de website: www.regiobeurs.com

Al ruim 20 jaar
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al ruim twintig jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche en gastexposanten. Professionals kunnen tijdens de Regiobeurs op een ontspannen manier ‘bijblijven en bijpraten’ in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.

Bezoekers

De Regiobeurs Uitvaart is toegankelijk voor professionals die werkzaam zijn bij uitvaartondernemingen, crematoria, begraafplaatsen, mortuaria, zorginstellingen, gemeenten etc, maar bijvoorbeeld niet door (vertegenwoordigers van) concurrerende toeleveranciers. De organiserende leveranciers sturen tijdig persoonlijke uitnodigingen.

Voor meer informatie: www.regiobeurs.com

Organiserende toeleveranciers Regiobeurs Uitvaart Houten
D&B Grafische Techniek – FamilyCards – Ferentes - Hesselmans International & Van Willegen – Huiskamp Carrosseriefabriek – TroBit – UitvaartMedia - Uitvaartsupport – Veluwe Fashion
Gastexposanten Haitsma - Harvas – Home of Orchids – Kaspersma - Procasting

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.