vredehofLustrum en Open Huis Uitvaartcentrum Enschede

Dit voorjaar bestaat Uitvaartcentrum Enschede 5 jaar. Dit lustrum wil Vredehof Uitvaartverzorging natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren zij op zaterdag 10 juni a.s. van 11.00 tot 15.00 uur een Open Huis in Uitvaartcentrum Enschede.

Uitvaartcentrum Enschede
Tijdens dit Open Huis kunnen de bezoekers de vele mogelijkheden ontdekken die Vredehof kan bieden voor een heel persoonlijke uitvaart. Door de verschillende ruimten kunnen zij aan alle wensen en eisen voldoen. De bezoekers hebben de mogelijkheid om op hun gemak rond te kijken in de verschillende ruimten, zoals o.a. de afscheidsruimten en de vijf privé-familiekamers.
Men kan zich laten informeren over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en in de speciale familie verzorgingskamer informeert Vredehof de bezoekers over de mogelijkheden om zelf te helpen bij de verzorging van de dierbare. De medewerkers van Vredehof beantwoorden tijdens dit Open Huis tevens alle vragen rond het afscheid. Van het MST is de donatie coördinator aanwezig om de bezoekers te informeren over orgaan- en weefseldonatie.
Aanmelden voor dit Open Huis is niet nodig, ook aan de kinderen wordt gedacht.

Meer informatie op www.vredehof.nl

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.