Met de UitvaartBranchemonitor kunnen ondernemers hun visie delen en hun mening geven over tal van (actuele) onderwerpen. Hoe kijkt u aan tegen natuurbegraven? Verwacht u voor uw onderneming een stijging van het aantal uitvaarten of juist niet? Wat is volgens u de rol van tarieven? Hoe beoordeelt u de kwaliteit van afgestudeerden van uitvaartopleidingen? En wat vindt u van de groei van het aantal zzp’ers? Het zijn enkele voorbeelden van vragen die in de eerste UitvaartBranchemonitor aan bod komen.

Baker Tilly Berk

Sinds de oprichting in 1914 is Baker Tilly Berk – met 18 vestigingen, 700 medewerkers en een omzet van ruim € 80 miljoen – uitgegroeid tot een van de grotere accountants- en advieskantoren van Nederland. In 2014 deed Baker Tilly Berk voor het eerst onderzoek naar de kansen in de uitvaartbranche.

UitvaartMedia

Al ruim dertig jaar is UitvaartMedia dé vakuitgeverij voor de uitvaartbranche. Met onder meer de vakbladen Brancheblad Uitvaartzorg, Vakblad Uitvaart en de websites uitvaartmedia.com en werkenindeuitvaart.nl houdt UitvaartMedia uitvaartprofessionals voortdurend op de hoogte van het nieuws, ontwikkelingen en achtergronden.

     

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief