De trainingen en workshops werden door de deelnemers hoog gewaardeerd; de meeste recente training: Impact & invulling van Kinderuitvaarten, scoorde maar liefst een 9,5.

Het aanbod 2016 staat nu online: klik hier voor de kalender: http://www.funiq.nl/trainingskalender.aspx

Naast de kwalitatief bewezen trainingen uit het voorgaande jaar zijn er 2 nieuwe trainingen:
“Liefde die niet sterft” – hoe faciliteer je herdenken? Deze training door uitvaartondernemer Brenda Siebrand helpt je voor je bedrijf of je organisatie een jaarlijkse herdenking te organiseren. Je wilt nabestaanden een verbindende bijeenkomst bieden, die tegelijk een fijne kans is voor jou om je te presenteren. Hoe gaat dat samen en hoe zit je draaiboek dan in elkaar?

“ Buiten de gebaande paden” - zo maak je elke uitvaart bijzonder. Creativiteit moet soms aangeboord worden. Ritueelbegeleider en trainer Josephine de Bont is daar een kei in. Hoe zet je creatieve middelen als muziek, poëzie en beeldmateriaal in? Hoe denk je als uitvaartleider out-of-the-box en inspireer je je families?

Het afgelopen jaar wist een aantal uitvaartondernemingen funiQ al te vinden voor een in company scholingstraject of voor coaching. We konden hen helpen hun vakmanschap te versterken. Dat doen we in het nieuwe jaar graag voor nog meer ondernemers en ondernemingen.

Voor meer informatie, over onze scholingen, coaching en de maatwerktrajecten: www.funiq.nl
  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief