Hiervoor is een speciale website ontwikkeld: www.evenementenhal.nl/uitvaartvakbeurs .

Fit naar de Toekomst
Het thema van de Uitvaart Vakbeurs 2016 is ‘Fit naar de Toekomst’. “Dit thema verwijst naar de voortdurende noodzaak om als uitvaartprofessional in te blijven spelen op de veranderingen en ontwikkelingen om ons heen”, vertelt Peter van Wijk, voorzitter van de VTU. “Dat je daartoe beter in staat bent als je als organisatie ‘fit’ en ‘in vorm’ bent laat zich raden. Het thema ‘Fit naar de Toekomst’ biedt dan ook meer dan voldoende aanknopingspunten om van de Vakbeurs, ónze Vakbeurs, weer een sprankelende editie te maken.”
Nieuw logo Peter van Wijk: “We zijn al maanden druk bezig met de voorbereidingen waarbij de registratie centraal stond. Ook is inmiddels onder meer een nieuw logo ontwikkeld waarmee we een duidelijke relatie met de VTU leggen. Nu gaat onze beurscommissie verder met de invulling van de beurs. Voor komend jaar streven we er naar om het enorme succes van 2012 tenminste te evenaren en in elk geval zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen.”

VTU tekst 2015Uitvaart Vakbeurs 2016
De Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem. De VTU is sinds 1993 dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor de uitvaartbranche. De Evenementenhal Gorinchem is met 4.000 gratis parkeerplaatsen uitstekend bereikbaar en ligt direct naast de A15 (Franklinweg 2).

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief