Yarden heeft daarom in samenwerking met Libelle Academy een online cursus 'goed afscheid nemen en rouw verwerken' ontwikkeld, waarbij alle aspecten van afscheid aan bod komen. Van het nadenken over je eigen uitvaart tot wat er geregeld moet worden op het moment dat een dierbare overlijdt en van de organisatie van een plechtigheid tot leren omgaan met emoties die bij rouw en verlies komen kijken. De cursus is gratis te volgen op Libelleacademy.nl.

"Bij het overlijden van een dierbare komt er ontzettend veel op je af. Mensen zijn hier vaak niet op voorbereid. Met deze cursus willen we mensen helpen om op een mooie en betekenisvolle manier afscheid te nemen. Dat varieert van praktische tips voor het organiseren van een plechtigheid tot begeleiding in het leren omgaan met verlies. Maar ook biedt de cursus inspiratie en ideeën rondom afscheid nemen", aldus Sabrina Franken, directeur uitvaartverzorging bij Yarden. "Als afscheidsspecialist weten we dat goed afscheid nemen van een overleden dierbare helpt bij het verwerken van het verlies."

De cursus 'afscheid nemen en rouw verwerken' bestaat uit zes blokken die je meenemen langs alle verschillende onderwerpen. Naast tips, informatie en inspiratie, biedt de cursus ruimte om aantekeningen te maken en staan er verschillende opdrachten in. Gedachten en wensen over de eigen uitvaart kunnen tevens vastgelegd worden via deze link.

  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief