Bezoekers kunnen gratis en op een laagdrempelige manier kennismaken met wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is bij een uitvaart. En dat is heel veel als je kijkt naar circa 50 bedrijven die zich presenteren en de laatste trends in uitvaartverzorging en rouwverwerking tonen.

Uitvaartbeurs

Persoonlijk en uniek zijn sleutelbegrippen bij nieuwe initiatieven in de uitvaartwereld. Op de beurs kan de bezoeker zich op laagdrempelige wijze laten inspireren om het afscheid zo persoonlijk en gedenkwaardig mogelijk te maken. Wat dacht u van grafkisten van steigerhout en oud hout waarmee je echt een persoonlijk 'laatste huis' creëert? Grafkisten met een 'hoge aaibaarheidsfactor' door toepassing van in het oog springende katoenen stoffen is een andere noviteit.
Organisator Holland Media Combinatie heeft inmiddels veel ervaring in het organiseren van dergelijke beurzen waar bezoekers het waarderingscijfer 8 aan gaven en het informele karakter roemden.

Greep uit het programma en de deelnemers.
- Begraafplaats & crematorium Westerveld gaat in op de vraag die iedereen zich op een zeker moment stelt: begraven of cremeren?
- Diverse gerenommeerde uitvaartorganisaties tonen de mogelijkheden op uitvaartgebied.
- Herdenken en te herinneren, er zijn uitgebreide mogelijkheden. Eturnal presenteert bijzondere herdenkingsobjecten terwijl Blue Scarab Sieraden halskettingen toont waarin op subtiele manier as van een overledenen is verwerkt.
- Waarom de overledene herdenken in losse volgwagens als u verdriet kunt delen in een heuse uitvaartbus?
- Een online nalatenschapsdossier kan veel problemen voorkomen bij de achterblijvers als er iemand plotseling over gaat. LifeOnline voorkomt die stress door een actueel digitaal dossier aan te leggen.
- Medium Karin Zentveldt legt op de beurs contact met gene zijde door middel van fotoreadings.
- Cakeproeverij met een knipoog. Bij uitvaart hoort koffie met cake. U kunt op onze beurs diverse cakes proeven en beoordelen.

Gratis lezingen

Belangrijk onderdeel vormen lezingen. Zo geeft Confidente uit Amstelveen de lezing met als titel 'de erfenis, een lastig onderwerp'. Uitvaartspreker Bram van der Zijden deelt zijn bijzondere ervaringen die de kracht van leven vertellen onder de titel 'Levenskunst is Stervenskunst'. Jan Vreeker van Vreeker Begraafplaatsservice gaat in op de vraag 'Heeft u al nagedacht over uw laatste rustplaats?' en geeft uitleg over keuzes als begraven, as bestemming, herdenkingsstenen etc.
Zondag 16 november van 10.30 tot 16.30 uur. Locatie: Fordmuseum Den Hartogh, Haarlemmerstraat 36 in Hillegom. Entree: gratis. Meer informatie en actuele programma: www.familieberichtenopinternet.nl

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief