Op zaterdag 1 november staan de deuren van Grafmonumenten Van de Lustgraaf & Jansen aan de Hovystraat 39 in van 10.00 tot 15.00 uur voor u open. Een unieke gelegenheid om de grootste showroom in grafmonumenten en urnen te bekijken.

Daarnaast kunt u informatie inwinnen bij zo’n 30 leveranciers waaronder o.a. uitvaartkisten, gestoffeerde kisten, urnen, bloemsierkunst, grafmonumenten, gedenksieraden etc. Ook zijn er medewerkers van Natuurbegraafplaats Heidepol, Hospice Berkenstein Veenendaal, het Toon Hermans Huis Ede en Café Doodgewoon Veenendaal aanwezig. Buiten kunt u koetsen, rouwvervoer en twee uitvaartbussen bezichtigen.

Uitvaartzorg in vertrouwde handen
Monuta en Yarden & de Ruiter willen de mogelijkheden in de uitvaart zo breed mogelijk laten zien.
Op deze dag zijn er zowel uitvaartleiders van Monuta als van Yarden & de Ruiter aanwezig.
Nabestaanden kunnen kennismaken met beide ondernemers die goed samenwerken in deze regio. Zij vinden het belangrijk dat nabestaanden zelf kunnen kiezen door wie zij een uitvaart in de toekomst willen laten verzorgen.’ Beide ondernemingen genieten al geruime tijd het vertrouwen van vele families en kennen de lokale gebruiken en mogelijkheden goed in deze regio.

Maatschappelijk betrokken
Graag willen beide Uitvaartondernemers nét iets meer betekenen voor nabestaanden. Hun betrokkenheid houdt niet op als het ‘werk’ gedaan is. Een overlijden kunnen zij niet voorkomen maar wel kunnen zij hun maatschappelijke verantwoording tonen. Daarom ondersteunen Monuta en Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg twee lokale goede doelen. Het Toon Hermans Huis in Ede en Café Doodgewoon in Veenendaal ontvangen ieder 50% van de opbrengst van deze dag. Gewoon omdat zij zich graag inzetten voor onze medemens.

Speciaal Optreden Gospelzanger Gerald Troost
Er is veel te zien op deze Open Dag. Zo is er om 11.00 uur en om 13.00 uur een optreden van de landelijk bekende gospelzanger Gerald Troost uit Veenendaal. Hij heeft net zijn nieuwste cd uitgebracht: Woorden van Troost. "In 'Woorden van Troost' is volop ruimte voor verdriet en gemis, maar ook voor hoop. Vanuit zijn verlangen om te bemoedigen met zijn muziek organiseert hij dit najaar een concerttour speciaal voor mensen die te maken hebben met rouw, verlies en verdriet. Verder kunt u gedurende de dag luisteren naar zangeres Annet Niekamp en naar harpiste Nanja Bakker.

Optreden Pipes & Drums Band
Om 13.30 uur kunt U een demonstratie bekijken van de dragers van Ferentes die het traditionele schouderdragen laten zien onder de muzikale begeleiding van de bekende doedelzakband, de Saint Anthony Pipe Band. Zij verzorgen op professionele wijze live muziek en beschikken over een passend repertoire als het gaat om uitvaartmuziek.

Van de Lustgraaf & Jansen
De Open Dag vindt plaats in het pand van Grafmonumenten Van de Lustgraaf & Jansen aan de Hovystraat 39 in Veenendaal. Het bedrijf waar Marco van de Lustgraaf en Jan Jansen samenwerken om zo verkoop en productie maximaal op elkaar af te stemmen. Zij streven naar perfectie, maatwerk, een goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service en natuurlijk tevreden klanten.

Kom langs en krijg antwoord op al uw persoonlijke vragen!

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief