Tijdens de Herinneringsweken wordt Yarden Ölandhorst in Lelystad op 8 november 2014 omgetoverd tot een bijzondere herdenkingsplaats. Iedereen is van 18.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom.
U kunt in alle rust een rondgang over het verlichte terrein maken, deelnemen aan een of meerdere rituelen, uw gedachten de vrije loop laten bij koorzang en/of een gedicht beluisteren.
"Wij willen nabestaanden ondersteunen bij het verwerken van hun verlies. Daarom nodigen wij iedereen uit om stil te staan bij het afscheid dat zij namen van hun dierbaren. Wij hopen de heimwee daarmee een kleine glimlach te kunnen geven", aldus Mattijs van Vliet, locatiemanager Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Ölandhorst in Lelystad. Tijdens de bijeenkomst kunnen bezoekers vragen stellen aan medewerkers en vrijwilligers van Yarden.

Over Yarden

Als dé uitvaartspecialist van Nederland heeft Yarden de ervaring dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Yarden hoog in het vaandel. Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land en is bovendien een vereniging. Deze telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 26 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief