make a memory boek
Make a Memory lanceert liefdevol herinneringsboek op jubileumfeest

Vorige week zondag vierde stichting Make a Memory het vijfjarig bestaan met een prachtige jubileumshow in Theater De Schalm in Veldhoven. De datum van het jubileum viel samen met wereldlichtjesdag.

De dag dat wereldwijd, 's avonds om zeven uur kaarsjes worden aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Omdat het thema heel goed aansluit bij Make a Memory, werd dit ook de opening van de jubileum avond. Vanuit vijf academische ziekenhuizen in Nederland werd licht gedragen naar theater de Schalm. Daar werd het vermenigvuldigd over honderd kaarsjes die door evenzoveel kinderen naar binnen werden gedragen. Dat was de start, de opening van de prachtige jubileumshow. Met zang dans en optredens van allerlei artiesten die werden aangekondigd door presentatrice Anita Witzier. De jubileum avond heeft 20.260 euro opgebracht. Een bedrag dat geheel ten goede komt aan de stichting zelf.

Naast het maken van waardevolle foto's, wil stichting Make a Memory nóg iets doen voor ouders van een overleden kind. In de vorm van een liefdevol, prachtig herinneringsboek, "Dit ben jij..."Het boek is rijkelijk gevuld met prachtige illustraties en gedichten , en plaats voor vele persoonlijke aantekeningen en foto's. De illustraties verbeelden het grote gemis, dat vaak herinnert wordt in kleine dingetjes. Een vlindertje dat voorbij fladdert, of een mooie ster aan de hemel. Herinneringsmomentjes die, voor bijna iedereen die een dierbare moet missen, herkenbaar zijn. De stichting is trots op het resultaat, dat hopelijk de nodige steun kan bieden in een verdrietige tijd. De gedichten en illustraties in het boek zijn gemaakt door Peggy van Gurp uit Bergeijk, en de vormgeving is gedaan door Manola van Leeuwe uit Den Bosch. Het boek is verkrijgbaar bij de stichting zelf.

Troost, dat is vooral wat Stichting Make a Memory wil bieden. Ze streeft er naar om iedere ouder die een beroep doet op de stichting van dienst te zijn. Met hulp van vele vrijwilligers en 140 professionele fotografen door heel Nederland. Ze maken foto's van ernstig zieke, terminale, of reeds overleden kinderen. In de leeftijd vanaf 24 weken zwangerschap tot en met zestien jaar.

Voor meer informatie en voor het bestellen van het boek zie, www.makeamemory.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.