De ondernemer heeft zijn verhaal gedaan, waarbij klaagster ( de dochter van de overledene) aangaf dat de familie zelf een aantal zaken wilde regelen. Haar broer was nl. ook werkzaam in de uitvaartbranche , maar kon wegens vakantie die avond niet aanwezig zijn.

De volgende dag belde klaagster dat ze een andere ondernemer de opdracht voor de uitvaart zou geven en dat ze geen gebruik zou maken van de diensten van de eerste ondernemer. Omdat ze ook formeel hem geen opdracht voor de uitvaart had gegeven was ze van mening dat ze ook niet hoefde te betalen, afgezien van een bijdrage in de thuisopbaring.

Aangezien de vriendin namens de nabestaanden met de ondernemer had afgesproken dat hij op bezoek zou komen voor de regeling van de uitvaart mocht de ondernemer er vanuit gaan dat er een mondelinge wilsovereenstemming was , zodat de gewerkte uren wel degelijk betaald moesten worden.

De ombudsman was dezelfde mening toegedaan en stelde dat de gewerkte uren betaald moesten worden evenals een bedrag voor de kosten van thuisopbaring en het gebruik ervan.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief