Facultatieve Westerveld 400

Carla Bosua, directeur van Westerveld: "Er is een toenemende behoefte van mensen om hun dierbaren gezamenlijk te herdenken. Dat merkten wij bijvoorbeeld ook vorig jaar op 2 november toen er zo'n tweeduizend mensen naar Westerveld kwamen."

Gedenken op Westerveld 2012
Samen herdenken
In het kader van een televisieprogramma van de RKK wordt op 2 november vanaf Westerveld een live-uitzending verzorgd. Tijdens de uitzending (Nederland 2, 17.45 uur) geven presentatoren Wilfred Kemp en Hella van der Wijst een indruk van de manier waarop Nederland Allerzielen beleeft. Hella van der Wijst: "Waar je ook staat, op momenten van groot verdriet om een geliefde, komt kracht vaak uit de kleinste rituelen. Het 'simpel' aansteken van een kaarsje is zo'n ritueel. Zo is mijn eigen ervaring elk jaar opnieuw met Allerzielen."

Eerste crematorium van Nederland bijna 100 jaar
Westerveld is een van de oudste particuliere begraafplaatsen van ons land (1888) én het eerste crematorium van Nederland (1913). Dit jaar is het 125 jaar geleden dat de begraafplaats gesticht werd en 100 jaar terug dat Crematorium Westerveld geopend werd. Begraafplaats & Crematorium Westerveld – een Rijksmonument - maakt deel uit van 'de Facultatieve Groep'. De kernactiviteiten van de Groep (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met activiteiten over de hele wereld en eigen vestigingen in tien landen is 'de Facultatieve Groep' op tal van terreinen actief. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is 'Eenheid in
verscheidenheid'. Optimale sámenwerking met onze opdrachtgevers en als pártners streven naar de hoogste kwaliteit. Dát is waar 'de Facultatieve Groep' voor staat!

  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief