VTU haringparty 2013

Videoreportage Haringparty van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) in Zandvoort 

Op donderdag 13 juni 2013 vond de tweede VTU Haringparty plaats voor leden en genodigden. Hoewel de haring heerlijk smaakte, maar niet ‘nieuw’ was, kan terug gekeken worden op een geslaagd samenzijn.

De reportage van de Haringparty van de VTU in Zandvoort is te vinden op www.youtube.com/user/VCNaudiovisueel

Aanbod
Dankzij een uniek samenwerkingsverband tussen Uitvaart Internet Diensten en Video-Centrum-Nederland (VCN) is het nu ook mogelijk om tegen concurrerende prijzen een informatieve video te laten maken, bijvoorbeeld als aanvulling op uw website of om te gebruiken op dvd. Vanaf € 1.625,= is het al mogelijk om een professionele film te laten vervaardigen incl. een uitgebreide bedrijfsvermelding (incl. video) in de uitvaartadressengids (welke binnenkort vernieuwd worden) bij Uitvaart Internet Diensten en www.mensenlinq.nl (samen meer dan 1 miljoen bezoekers per maand!).

Voorbeelden van films zijn te vinden op www.youtube.com/user/VCNaudiovisueel.

Naast bedrijfsfilms maakt VCN ook reportages van uitvaarten. Uit respect voor de nabestaande staan hiervan geen voorbeelden op youtube.

Alle opnamen worden op broadcast niveau gemaakt en afgewerkt. VCN staat dan ook garant voor een topproduct tegen concurrerende prijzen!

Kijk voor meer informatie op: http://www.uitvaart-filmen.nl en http://www.uitvaartinformatie.nl

 

  


  

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.