De Stichting toetsing verzekeraars legde de lat voor het Keurmerk in 2012 een stuk hoger, onder meer naar aanleiding van consumentenonderzoek. Van de zestien toetsnormen zijn er maar liefst tien nieuw of verzwaard. Ron van Kesteren, directeur van de Stichting toetsing verzekeraars: "DELA heeft aangetoond dat zij in al haar processen volgens de keurmerknormen van 2012 werkt. Bovendien heeft DELA de beoordeling in één keer succesvol doorlopen. Dat is een felicitatie waard. DELA mag het Keurmerk dan ook met trots blijven voeren."

Vertrouwen
DELA onderkent het grote belang van keurmerken. Martin de Jong, directeur Verzekeren van DELA: "In eigen onderzoek geven leden blijk van hun waardering voor onze dienstverlening. We vinden het echter ook belangrijk dat de Stichting toetsing verzekeraars ons een spiegel voorhoudt, zodat we de dienstverlening aan onze leden continu kunnen blijven verbeteren. We zijn er trots op dat we het Keurmerk met de zwaardere eisen de komende twee jaar mogen blijven voeren. Zeker in deze tijden waarin het vertrouwen in financiële dienstverleners onder druk staat, is de consument gebaat bij onafhankelijke keurmerken zoals het Keurmerk Klantgericht Verzekeren."

Over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren garandeert sinds 2010 een continue kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid van een verzekeraar. Zo kunnen klanten erop vertrouwen dat verzekeraars met het Keurmerk hun beloftes nakomen en goede service bieden. De Stichting toetsing verzekeraars toetst of verzekeraars voldoen aan de eisen om dit Keurmerk te mogen voeren.

Over DELA
Zo'n 150 vestigingen, 2.100 medewerkers en 3,25 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA's ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg en het keurmerk Privacy Waarborg.

http://www.dela.nl

http://www.keurmerkverzekeraars.nl

http://www.toetsingverzekeraars.nl


     


algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl