Daarvoor hebben we Erwin Wullems gecontracteerd" (oud eigenaar Memoria Media red.) Nijenhof is verheugd dat met zijn ruime ervaring en kennis er een vooruitstrevend, hoge kwaliteits- en eenvoudig te bedienen geautomatiseerd systeem ontwikkeld is.

newmedia 2
Door in eigen beheer ontwikkelde geavanceerde software is het nu mogelijk dat camera's precies weten wat en wanneer er een activiteit opgenomen moet worden. Meerdere nauwelijks opmerkbare camera's zorgen voor een natuurgetrouwe weergave gezien vanuit meerdere posities en beeldkaders. Geen storende cameramensen en opvallende opnames die de emotie zouden verstoren maar ook geen extra arbeid is nodig omdat de opnames en uitzendingen automatisch verwerkt worden.

"De trigger technologie die is toegepast zorgt ervoor dat de camera's exact opnemen wat van belang is en er geen moment gemist wordt. De ondernemer kan met dit unieke systeem aan de nabestaanden naast de Full HD video uitzending en/of video on-demand mogelijkheid ook een professionele video herdenkings-dvd aanbieden", vertelt Nijenhof.

"Het hele systeem is modulair opgezet. Hierdoor is het voor de ondernemer mogelijk zijn diensten geheel, of gedeeltelijk gratis aan te bieden. De keuze is aan de ondernemer. Afhankelijk van zijn keuze is het systeem makkelijk binnen 2 jaar terugverdiend", laat een enthousiaste Nijenhof weten.

Met deze nieuwe innovatieve ontwikkelingen worden opnamen en uitzendingen via het internet aangeboden op de hoogst haalbare kwaliteit. Iets wat de klant van nu gewoon verwacht.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl