Op de klanken van piano en harp en met zang, proza en po√ęzie brengt 'Fermata' een eerbetoon aan overledenen die ons dierbaar waren en aan overleden moeders in het bijzonder. Moeders die soms ook oma waren. Moeders, die hun kindje verloren. Wat betekent Moederdag voor hen? Iedereen beleeft verdriet op geheel eigen wijze. Woorden en muziek kunnen troost bieden en sterken.

FERMATA is afgeleid van fermate, een teken in het notenschrift dat aangeeft dat een toon of een rustmoment verlengd mag worden. Het optreden van 'Fermata' is een beleving, die de tijd even stilzet. Dat geeft rust en ruimte voor herinnering en bezinning.

Het concert wordt gegeven in de kapel H. Maria der Engelen, die 10 jaar geleden gebouwd is naar ontwerp van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo. Het is een ruimte zonder hoeken met doorlopende lijnen en ronde vormen. Een ruimte in de kleuren blauw, goud en zilver. Een ruimte met een uitstekende akoestiek. Een ruimte voor rust, herinnering en bezinning. Ook op Moederdag.

GRATIS - IEDEREEN IS WELKOM

Begraafplaats Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-413.63.08, www.begraafplaatslaurentius.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl