Landelijke Steunpunt Rouw
Jaarlijks overlijden er ongeveer 135.000 Nederlanders. Vaak komt een overlijden onverwacht, soms is het al lang voorzien. Hoe dan ook, het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Behalve het verdriet dat ontstaat heeft een overlijden ook consequenties voor administratieve zaken, inkomen en vermogen. Het LSR biedt zowel zakelijke als emotionele steun door post-HBO gecertificeerde hulpverleners.

Nabestaandenzorgverzekering
Het LSR heeft jarenlange ervaring op het gebied van rouw, rouwverwerking en rouwbegeleiding. Met de nabestaandenzorgverzekering kunnen de klanten van Nuvema profiteren van deze ervaring. Klaas-Jan Rodenburg, directeur van het LSR, is dan ook trots op de samenwerking met Nuvema: 'Met Nuvema hebben we een partner gevonden die nabestaandenzorg en rouwbegeleiding op de juiste waarde weet in te schatten. Nabestaandenzorg is een vak apart'.

De inhoud van de nabestaandenzorgverzekering is in nauw overleg met de LSR samengesteld. De klanten kunnen kiezen uit een basis, standaard of uitgebreid pakket, afhankelijk van de hoeveelheid nabestaandenzorg die men denkt nodig te hebben. Standaard in alle pakketten zijn een aantal gesprekken met de nabestaandenzorgconsulent over zakelijke regeldingen en emotionele steun.

Nuvema
Nuvema is als uitvaartverzekeraar al ruim 60 jaar actief in de uitvaartbranche. Met deze uitbreiding van haar dienstverlening wordt de ambitie van Nuvema verder benadrukt. De uitvaartverzekeraar is continue op zoek naar de beste dienstverlening voor haar klanten.

Nuvema kijkt verder dan de uitvaart, nabestaandenzorg is minstens net zo belangrijk. Door haar krachten te bundelen met het LSR is Nuvema in staat om haar klanten een zo compleet mogelijke dienstverlening te kunnen aanbieden. Emile de Jong, adjunct-directeur van Nuvema, is blij met de uitbreiding van het productenpalet van Nuvema: 'Het aanbieden van nabestaandenzorg aan klanten is een trend in de wereld van uitvaartverzekeringen. Wij zijn echter van mening dat nazorg aangeboden moet worden door onafhankelijk en gecertificeerde personen. Met het LSR hebben we een partner gevonden die dit uitstekend kan invullen'.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl