In de map komen ruim 40 producten en diensten aan bod zoals: een trompettist, een doedelzakspeler, het herdenkingsbos, uitvaartgeschenken, kindermandjes, prematuur urntjes, prematuur kleding, assieraden, samen een kist beschilderen, samen een grafmonument maken, het besturen van de uitvaartauto, bijzondere urnen, herdenkingspagina, verschillende manieren van asverstrooiing, foto- en videoreportages, tijdelijke grafmonumenten, Japans Grafontwerp, enz.

Wie heeft het initiatief genomen?
Mijn naam is Tilly de Meere en heb samen met mijn dochter Chantal de Meere de webwinkel www.uitvaartgeschenk.nl. Ik ben de pilot gestart omdat ik merkte dat veel uitvaartondernemers/verzorgers weinig alternatieven aanbieden aan de nabestaanden. Wij kregen vaak van nabestaanden te horen: “Hadden we dat maar eerder geweten”. Navraag bij aanbieders van producten en dienst in de uitvaartbranche bleek dit een algemeen verhaal. Daar wilde ik iets aan doen.

Wat houdt nu precies de pilot in?
Wij hebben 25 Uitvaartondernemers/verzorgers door heel Nederland bereid gevonden, die minimaal 1 uitvaart gemiddeld per week verzorgen, om 4 maanden lang een pilot te draaien met deze map.
De prachtig geïllustreerde map “Aanvulling op Invulling” wordt 4 maanden lang tijdens het eerste bezoek bij de familie neergelegd en na een paar dagen weer meegenomen.
Door informatie in de map en de folders/flyers achterin de map kunnen de families in contact komen met de betreffende aanbieders.
Zij kunnen zelf initiatief nemen om aan het product te komen of om een bepaalde dienst te regelen. Uiteraard is iedere uitvaartondernemer/verzorger vrij om hierbij hulp aan te bieden.

Welke doelen hebben we voor ogen en wanneer is de pilot geslaagd?
De doelen voor deze pilot zijn:

  1. 1.De Uitvaartondernemer/verzorger moet deze map als een extra informatieve service kunnen gebruiken.
  2. 2.De map moet een toegevoegde waarde zijn voor de familie en de nabestaanden.
  3. 3.Er moeten voor de deelnemer in de map meer opdrachten uit komen.

Wanneer de doelen zijn behaald, is de pilot geslaagd en zal er een vervolg op komen.

Wat kan men van ons verwachten?
Wij zullen iedere maand contact met de uitvaartondernemers opnemen en een aantal vragen stellen.
Na 4 maanden zullen wij de uitslag van het onderzoek publiekelijk maken en wanneer het een succes is, kan elke uitvaartondernemer inschrijven om een map te ontvangen.

Contact: Tilly de Meere-Hulshoff
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl