Na 10 jaar vind ik het zowel voor Yarden als voor mijzelf goed om aan een nieuwe fase te beginnen. De raad van commissarissen respecteert dat en in onderling overleg is afgesproken, dat ik tot 1 juli in functie blijf. Ik ben trots op de mensen van Yarden die elke dag weer met veel betrokkenheid en op professionele wijze invulling geven aan kwalitatief hoogstaande dienstverlening en zal met genoegen terugkijken op deze periode."

De raad van commissarissen spreekt zijn waardering uit voor wat Peter van Wageningen in de afgelopen 10 jaar voor Yarden heeft gedaan. De raad zal de komende periode zorg dragen voor de nieuwe invulling van de functie van directievoorzitter van Yarden. Naast Van Wageningen bestaat het directieteam van Yarden uit Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging, Klaas de Boer, directeur Financiën en Informatiemanagement en Serge Evers, directeur Verzekeringen.

Over Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl