Het is een thuis om mensen te ontvangen, afscheids- en herdenkingsbijeenkomsten voor te bereiden en te verzorgen. Bedoeld voor mensen van alle culturen, religies en levensbeschouwingen. Er zijn sfeervolle kamers voor afscheid en rouwverwerking, een intieme aula voor ca. 35 personen en aparte ruimtes voor besprekingen. Onder andere ten behoeve van de nazorg. Er komt ook een documentatiecentrum met informatie over ceremoni├źn en rituelen rondom het overlijden en een permanente expositie over natuurbegraven. Villa Weverslo kan ook gebruikt worden voor kleinschalige bijeenkomsten en uitvoeringen die de verbinding van de mens met natuur en cultuur als uitgangspunt hebben. Deze bijeenkomsten zijn ge├»nspireerd op de vijf muzen van Weverslo: ontmoeting, bemoediging, inspiratie, beleving en bezinning. Door de naam Villa Weverslo wordt de verbinding met de natuurbegraafplaats onderstreept. Toch zal Villa Weverslo zelfstandig functioneren, onafhankelijk van de natuurbegraafplaats. Het gebruik van Villa Weverslo is mogelijk op afspraak.

Samenhang met natuurbegraven
Het pand waarin Villa Weverslo wordt gevestigd, is eigendom van de familie Peterink, de initiatiefnemers van de natuurbegraafplaats Weverslo. Als huisvesting voor hun communicatieadviesbureau is het pand altijd al een centrum geweest voor informatie, ontmoeting en begeleiding: "Wij streven naar synergie en samenhang in al onze activiteiten", zeggen zij in een toelichting, "Daarom benutten we de intieme, sfeervolle en huiselijke ambiance van de prachtige villa om te leren leven met de dood. "

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april van 11.00 tot 16.00 uur houden we open huis. Meer informatie vindt u op onze website www.weverslo.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl