Alle architecten kunnen meedoen, mits ze BNA-lid zijn. Daarmee krijgen zij de kans om te laten zien wat zij het voorgaande jaar gerealiseerd hebben. Deze projecten dingen mee naar een van de regionale titels én de landelijke hoofdprijs. Uitvaartfaciliteit Boschhuizen is gesitueerd in het bos, aan de rand van Venray. De toepassing van natuurlijke en duurzame materialen maken dat het gebouw zich voegt naar de bosrijke omgeving. Binnen en buiten lopen vloeiend in elkaar over, waardoor er een rustgevende sfeer wordt gecreëerd die de bezoekers troost biedt. Lees verder....
 

Crematorium Boschhuizen
Het gebouw:

Het sculpturale gebouw is in directe verbinding met de gelijknamige begraafplaats gepositioneerd langs de toegangsweg. Het gebruik van natuur- en baksteen is in harmonie met de natuurlijke omgeving en heeft een uitnodigend en warm karakter. Door volumes op te tillen en uit te schuiven worden openingen gecreëerd. Een uitgeschoven portaal leidt de bezoekers via een kozijnloze glazen strook naar de aula. De belangstellenden worden via de patio met vijver gedirigeerd naar de aula.
Lees verder....
  

Heeft u een Facebookaccount. Help dan mee en stem op de Crematorium en Uitvaartcentrum Boschhuizen te Venray! Door mee te stemmen maakt u ook nog eens kans op een Ipad2.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl