Open huis Crematorium Eikelenburg met Bep het Medium op 13 en 14 april 2013 2 Medium 
Opening crematorium Eikelenburg

Open huis op 13 & 14 april met Bep het Medium

 

Op zaterdag 13 en zondag 14 april houdt Yarden Crematorium en Begraafplaats Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 in Rijswijk open huis. Na een intensieve verbouwing van bijna een jaar opent Eikelenburg van 11.30 uur tot 15.30 uur haar deuren voor belangstellenden.

Het pand is niet alleen uitgebreid, maar heeft ook een metamorfose ondergaan op basis van het concept "feeling environment"; een doordacht samenspel van vormen, kleuren en materialen om mensen op hun gemak te stellen. Tijdens het open huis - op zaterdag én zondag - is Bep het Medium tussen 12.00 uur tot 14.00 uur aanwezig om zoveel mogelijk vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Uitbreiding
Locatiemanager Jans Springer: 'Dankzij de enthousiaste inzet van onze medewerkers is de verbouwing tot het gewenste eindresultaat gekomen. Ons pand is niet alleen uitgebreid, maar is van binnen ook geheel gerestyled. Eikelenburg is flink uitgebreid met onder meer de mogelijkheid tot opbaren, uitbreiding van de aula, professionele keuken, familiekamer bij de ovenruimte en één met eigen buitenterras, kinderhoekjes, een vernieuwd buitenterras en de mogelijkheid voor buitenplechtigheden.'