Een gemiddelde uitvaart kost in Nederland al snel meer dan 5.000 euro. Als de nabestaanden dit bedrag ineens moeten opbrengen, is dat erg veel geld. Bert Goetzee van Basic Uitvaarten: "Bij Basic Uitvaarten kost een begrafenis of crematie meestal minder dan de helft. Dit biedt uitkomst voor nabestaanden die dit bedrag niet ineens kunnen opbrengen of gewoon minder geld aan een uitvaart willen besteden."

Regels goedkope uitvaart
De uitvaarten van Basic Uitvaarten zijn wel aan een aantal regels gebonden. Goetzee: "Wij bezoeken de mensen niet. Het regelen van een uitvaart vindt altijd plaats op het kantoor bij Basic Uitvaarten. Daarnaast moet het afscheid en de rouwdienst bij een aangesloten rouwcentrum plaatsvinden op een tijdstip dat past in de planning van Basic Uitvaart." De dag voor de uitvaart dient de rekening te zijn betaald. Voor wie met deze regels kan leven is Basic Uitvaarten een voordelig alternatief.

Over BASIC UITVAARTEN
Basic Uitvaarten is een initiatief van Goetzee DELA uit Rotterdam en de Haagse uitvaartondernemer RGU Uitvaartzorg. Het concept is al af te leiden uit de naam. Basic Uitvaarten verzorgt goede, gewone uitvaarten vanuit een eenvoudige basis. De eenvoud vertaalt zich ook in de prijzen die worden gehanteerd. Basic Uitvaarten kent een tweetal basis uitvaartpakketten als uitgangspunt, die volledig volgens eigen wensen zijn aan te passen of uit te breiden.

Zie voor meer informatie: www.basicuitvaarten.nl
of bel gratis: 0800 6666777: